Pelletkachels

Toont 1 resultaat

Pelletkachels, inbouw of vrijstaand?

Pelletkachels komen in verschillende soorten en maten voor: klein, groot, inbouw of toch liever vrijstaand. Er is voor ieder huishouden een mooi exemplaar te vinden. Bent u op zoek naar een pelletkachel van hoge kwaliteit. Bekijk dan zeker het aanbod van Helex. Naast de mooiste A-merken, vindt u hier ook onze eigen modellen. Deze zijn van 100% Nederlandse makelij. Dus waar wacht u nog op? Bekijk vandaag nog ons aanbod!

Onze eigen model: de Woody Loft

De meest populaire kachel van Helex is de Woody Loft. Dit model is dan ook te verkrijgen als kleine pelletkachel. Het ontwerp is compact en het design mooi in balans. Er is namelijk gewerkt met een combinatie van staal en natuurlijk eikenhout. De kachel is daarbij voorzien van de laatste verbrandingstechnieken voor pellets en levert een vermogen van 6kW. Tot slot is er een Nederlandstalige, digitale regeling met timer en thermostaat ingebouwd.

Bij de opslag van pellets of pelletkorrels, raden wij u – bij de aanschaf van onze pelletkachel “Woody Loft” – de optionele pedestal aan. Dit product kan ook als tafel dienen.

Pelletkachels: wel of geen subsidie?

Lange tijd was de pelletkachel een financieel interessante keuze: er werd vanuit de overheid namelijk een subsidie gegeven. Het aangeschafte model moest hierbij wel aan verschillende voorwaarden voldoen, maar bij thuisgebruik kon u al snel rekenen op € 500. Deze regeling is in 2019 helaas afgeschaft. Het verbranden van pelletkorrels bleek namelijk niet zo goed voor onze luchtkwaliteit.

Toch is het kopen van een pelletkachel nog steeds een interessante optie. Deze kachels hebben namelijk een rendement van 90% of hoger, zijn vaak met een afstandsbediening in te stellen en zijn qua brandstof – pelletkorrels – relatief goedkoop in aanschaf.

De pelletkachels van Helex

Helex is een bekende naam onder de producenten van kachels en haarden. Ons bedrijf draait namelijk al meer dan 50 jaar mee. Dat is natuurlijk niet voor niets. Dankzij de kwaliteit van onze producten, brengen wij al jaren sfeer in de Nederlandse huiskamers. Of u nu op zoek bent naar een pelletkachel of een ander verwarmingselement. Bij ons vindt u altijd het juiste model. Zo verkopen wij ook:

Gashaarden;
Houtkachels;
Elektrische vuren;
Schoorsteensystemen.

Direct zo’n mooie pelletkachel kopen?

Subsidie of niet: een pelletkachel van Nederlandse bodem is altijd een mooie aanwinst voor een gezellige woonkamer. Het brengt namelijk ontzettend veel sfeer en warmte met zich mee. Nieuwsgierig? Bekijk de pelletkachel ‘Woody Loft 6KW‘.

Wij verkopen ook gashaarden en houtkachels.