Houtkachels

Houtkachels

Bent u op zoek naar een (inbouw) houtkachel? Helex heeft een uitgebreid assortiment houtkachels. Wij zijn al meer dan 50 jaar de specialist op het gebied van sfeerverhogende verwarmingsproducten. Wij ontwikkelen zelf houtkachels, maar verkopen ook houtkachels van andere merken. Behalve de productie en verkoop van houtkachels, kunt u bij ons ook terecht voor advies. Ons aanbod houtkachels kunt u deze pagina vinden. Wilt u het aanbod liever met eigen ogen komen bekijken? Kom dan langs in onze showroom of bezoek één van onze dealers!

Inbouw houtkachels

Zoekt u naar inbouw houtkachels? Dit kan Helex voor u realiseren. Wij beschikken over verschillen modellen inbouw houtkachels. Deze kunnen geleverd worden met diverse opties zoals aansluiten op CV systemen om meer warmte te genereren. We beschikken over diverse inbouw houtkachels met ingenieus schuifruit systeem of veerruitsysteem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over inbouw houtkachels.

Merken houtkachels

Helex produceert zelf (inbouw) houtkachels, maar verkoopt ook andere merken. We werken hiervoor met fabrikanten uit binnen- en buitenland, zodat we u een zo compleet mogelijk aanbod houtkachels kunnen bieden. Naast onze eigen kachels, kunt u bij ons ook terecht voor de vrijstaande kachels het merk Beaufort en de inbouwhaarden van LEDA.

Houtkachel kopen

Gaat u voor een klassieke houthaard of kiest u voor een moderne en strakke (inbouw) houtkachel? Doordat de houthaard steeds populairder is geworden, is het aanbod gegroeid. Eerst zagen we voornamelijk de ‘klassieke’ houthaard, deze had vaak een beperkt zicht op het vuur. Tegenwoordig is dit niet meer zo. Houthaarden zijn verkrijgbaar in vele varianten. Wij verkopen zowel vrijstaande als inbouwhaarden.

Voordelen van een houtkachel

Veel mensen kopen een (inbouw) houtkachel voornamelijk voor de sfeer. Knisperend haardvuur zorgt niet alleen voor warmte, maar is ook nog eens erg gezellig. Maar dat is lang niet het enige voordeel van een houthaard. Met een houthaard kunt u namelijk behoorlijk besparen op uw maandelijkse energierekening. U bent namelijk niet afhankelijk van stijgende gas- en aardolieprijzen.

Advies van Helex

Wilt u een houtkachel kopen? Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten. Zo is het vermogen van de houtkachel belangrijk. Ook het goed en veilig aansluiten van de houthaard speelt een grote rol. Wilt u advies over het kopen van een houtkachel? Neem contact op met Helex. U bereikt ons telefonisch op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur via +31 23 58 33 000. Ook kunt u een e-mail sturen via info@helex.nl. Bekijk ook onze gashaarden en inbouw gashaarden.