Gashaarden Inbouw (I-Frame)

Resultaat 1–15 van de 30 resultaten wordt getoond

De I-Frames van Helex zijn gesloten inbouwhaarden, standaard uitgevoerd met afstandsbediening en modulerende branders. Voor elke opstelling is er een passend model beschikbaar.  Gashaarden inbouw gezocht? Dan zit u goed op de website van Helex. Helex heeft meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van productie en het fabriceren van inbouw gashaarden. Omdat wij de trends goed volgen, zijn onze producten altijd aangepast aan de laatste ontwikkelingen. Dit ziet u goed terug door naar het design van onze haarden te kijken. Bent u op zoek naar een inbouw gashaard voor een gezellige en warme sfeer in huis? Bekijk onze gashaarden inbouw online, of breng een bezoek aan onze dealers.

Inbouw gashaarden van Helex

Wij kunnen de gashaarden in de wand integreren zonder dat er goed zicht is op de stalen onderdelen. Zo sluiten de inbouw gashaarden naadloos aan op de rest van het interieur. Bijvoorbeeld ideaal als u thuis beschikt over een moderne inrichting. Kijkt u al uit naar het huiselijke gevoel door de grote vlammen van de haard? Via onze I-mode kunt u ervoor kiezen om dit zelf te moduleren. Het besparen van het gasverbruik kan hiermee oplopen tot 60%. Bekijk onze categorie aan gashaarden inbouw op de website.

Voordelen van een haard

Een groot voordeel van een inbouw gashaard is dat het makkelijk en veilig in gebruik is. Heeft u liever een vrijstaande gashaard zodat u hem kan verplaatsen? Bekijk dan onze categorie aan vrijstaande gashaarden op de website. Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan op de website. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Alles op het gebied van inbouw gashaarden kunt u vinden bij Helex.

Selecte groep dealers

Onze inbouw gashaarden worden exclusief gedistribueerd door een kleine groep dealers. Bij deze dealers kunt u de haarden in het echt bekijken. We kunnen ons voorstellen dat u eerst de haard wilt ervaren voordat u tot een aankoop overgaat. Besteld u liever zo snel mogelijk een inbouw gashaard? Het is ook mogelijk om online uw bestelling te plaatsen. Ontdek de mogelijkheden van ons assortiment op de website.

Gashaarden inbouw? Helex!

Als u vragen heeft over onze gashaarden inbouw, kunt u contact opnemen via: 023 – 58 33 000. Stuurt u liever een mail? Wij beantwoorden uw mail graag via: info@helex.nl.