Gashaarden

De (inbouw) gashaarden van Helex zijn standaard uitgevoerd met afstandsbediening.

Gashaarden van Helex

Bent u op zoek naar een (inbouw) gashaard? U bent aan het juiste adres bij Helex! Helex is al ruim 50 jaar actief in het ontwikkelen en fabriceren van gashaarden. Doordat wij onze gashaarden zelf produceren, kunnen wij altijd inspelen op de laatste trends. Dat is onder andere terug te zien in het design van onze gashaarden. Een gashaard in huis zorgt voor een aangename sfeer. Heel het jaar door heeft u plezier van een gashaard. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze gashaarden op deze pagina, of bezoek een van onze dealers.

Gashaarden

Zoekt u naar een inbouw gashaard? Daar kunnen wij u ook mee helpen. Wij kunnen veel haarden integreren in de wand waardoor nauwelijks zicht is op de stalen onderdelen. Zo’n inbouw gaashaard past dus perfect in een strakke moderne inrichting. De fraaie grote vlammen geven u een huiselijk en knus gevoel. Diverse van onze inbouw gashaarden worden geleverd met dubbele gasbrander. U kunt ervoor kiezen dit te moduleren via de zogeheten I-mode, hiermee kunt u tot 60% gasverbruik besparen. Bekijk ons aanbod inbouw gashaarden linksboven onder het kopje inbouw.

Voordelen van een gashaard

Een gashaard is bijzonder veilig en makkelijk en gebruik. Met slechts één druk op de knop creëert u een aangenaam haardvuur. En wilt u de gashaard vervolgens weer uitzetten? Ook dat gaat eenvoudig met slechts één druk op de knop. Daarnaast is stoken op gas schoon. Wilt u thuis kunnen genieten van de voordelen van een gashaard? Vraag via onze website eenvoudig een offerte aan voor één van onze modellen.

Inbouw gashaarden kopen

In het assortiment van Helex, bevinden zich diverse soorten (inbouw) gashaarden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijstaande gashaard. Wilt u de gashaard een centrale plek geven in uw woonkamer? Kies dan voor een inbouw-gashaard. Een inbouw-gashaard valt direct op en zorgt voor veel sfeer in uw woonkamer. Voor welke gashaard u uiteindelijk kiest, is voor een groot deel afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Natuurlijk geven we graag advies over welke gashaard het best bij uw woonsituatie past.

Exclusief verkrijgbaar via een selecte groep dealers

De (inbouw) gashaarden van Helex worden exclusief gedistribueerd door een selecte groep dealers. U kunt de haarden hier met eigen ogen zien, en ervaren hoe aangenaam een gashaard is. Ook kunt u langskomen in onze showroom, deze is op afspraak geopend. Natuurlijk kunt u ook via deze website een gashaard kopen. Bij elke gashaard in ons assortiment heeft u de mogelijkheid om een offerte op te vragen. Nadat u een offerte bij ons opgevraagd heeft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact met Helex

Voor vragen over onze gashaarden, kunt u telefonisch contact opnemen. U bereikt ons op werkdagen van 08:30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer: +31 23 58 33 000. Ook kunt u uw vraag per mail sturen: info@helex.nl

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? In onze showroom kunt u ons aanbod haarden met eigen ogen bekijken. Wij verzoeken u hiervoor telefonisch een afspraak te maken.

Bekijk ook onze houtkachels.