Elektrische vuren

Toont alle 9 resultaten

De elektrische vuren zijn aan een opmars bezig. Dat is ook niet zo vreemd. Steeds vaker worden haarden aan het lichtnet aangesloten. Dat is niet alleen goedkoper, maar draagt ook bij aan een beter milieu. Voor de beste schijnvuren en sfeerhaarden kunt u bij Helex terecht. Hier vindt u modellen, die niet alleen hoog in kwaliteit zijn, maar ook bewezen veilig zijn voor de directe omgeving. Nieuwsgierig? Bekijk hierboven ons aanbod!

Geen afvoerkanaal nodig

Steeds meer woningen – zeker appartementen – worden niet voorzien van een afvoerkanaal. Ook het aanleggen ervan kan voor grote uitdagingen zorgen. Dan kan het installeren van een elektrisch vuur – ook wel een schijnvuur genoemd – de perfecte oplossing zijn. Deze elektrische haarden hebben namelijk geen afvoerkanaal nodig. Wel krijgt u een realistische vlam te zien, waardoor uw woonkamer gezelligheid en behaaglijkheid ademt.

Elektrische vuren van Trimline

Een merk waar wij regelmatig zaken mee doen is Trimline. Zij hebben drie verschillende, elektrische haarden in hun collectie opgenomen. Namelijk: de 75, 90 en 140 centimeter. Ze kunnen tegen een platte muur worden bevestigd, zonder dat hier een schoorsteen voor nodig is. Er is dus geen sprake van inbouw. De drie elektrische vuren van Trimline zijn verkrijgbaar als front-, hoek- en panoramamodel.

De elektrische haarden van Helex

Comfortabel genieten in uw eigen woning. Daar houdt Helex zich al meer dan 50 jaar mee bezig. Niet alleen door elektrische vuren van Trimline te verkopen, maar ook door zelf producten te ontwikkelen. Dit gebeurt in een modern laboratorium, waarna de haarden van diverse keurmerken worden voorzien. Hiermee willen wij garant staan voor kwaliteit en veiligheid. Overweegt u bij ons een elektrisch vuur te kopen? Dan profiteert u van jarenlange ervaring, innovatief design en een veelzijdig assortiment.

Elektrisch vuur

Naast elektrische vuren vindt u bij ons ook de volgende producten:

Gashaarden;
Houtkachels;
Schoorsteensystemen;
Tuinhaarden.

Direct een elektrisch vuur kopen?

Genieten van een prachtig vuurbeeld, zonder een afvoerkanaal te hoeven aanleggen. Dat is het grote voordeel van elektrisch vuur. Gelukkig heeft Helex voor iedere situatie het beste model voor u klaarstaan. Bekijk ons assortiment vandaag nog in onze showroom. U vindt ons aan de Hagenaar 1 in Wijk bij Duurstede. Maakt u wel eerst een afspraak? Bel hiervoor naar +31 (0)23 58 33 000 of stuur een e-mail naar info@helex.nl. Welke van de elektrische vuren van Helex gaat u straks kopen?