Gashaarden

I-Frame 2.0 – 63 63 Front / In de hoek

 3.275,00

Productbeschrijving

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd  in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht. De fraaie grote vorm van het glas geven een prachtig zicht op het realistische vlammenspel.

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Optioneeel zijn de toestellen leverbaar met lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand. Voor het vuurbed kunt u kiezen uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

De I-Frame 6368 is een veelzijdige haard. Door zijn vormgeving en compactheid, een perfect toestel om in een hoek te plaatsen. Heeft u een kamer “en suite”, dan is deze haard ideaal. Hij kan diep in de hoek worden geplaatst zodat de opstelling niet te veel ruimte van de kamer in beslag neemt. Met de glasmaat van 63 cm breed en 69 cm hoog, is deze haard prima te combineren met een schouw. Maar modern of strak ingebouwd zal deze I-Frame ook mooi tot zijn recht komen. Door de gladde achterwand, bestaat ook de mogelijkheid om hem tegen een vlakke muur te plaatsen.

Met de additionele zwart glazen achterwand, kunt u optisch meer diepte creëren. De vlammen zullen spiegelen in het glas en een levendig schouwspel laten zien.

De haard bevat een dubbele brander waardoor de warmteafgifte perfect afgestemd kan worden op de opstellingsruimte. Ook kunnen de branders moduleren van hoog naar laag. Eén en ander wordt bediend met een stilistisch vormgegeven afstandsbediening.

Al met al een stoere sfeervolle compacte haard waarbij door de maatvoering, weinig ruimte in de kamer zal worden ingenomen.

Maattekening I-Frame 2.0 63 63 Front / In de hoek

Inbouwvoorbeelden I-Frame 63 63 Front/ In de hoek.

Installatie instructie I-Frame 2.0 63 63 Front / In de hoek

Bedienings voorschrift Helex I-Frame afstandsbediening met WiFi optie

Helex I-Frame 2.0 – 63 63 Front / In de Hoek Energy label

Product sheet I-Frame 2.0 – 63 63 Front / In de hoek

YouTube demofilm I-Frame 63 63 2.0 In de hoek