I-Frame 38 63 Panorama

 3.550,00

Productbeschrijving

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd  in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht. De fraaie panoramische hoek vorm van het glas geven een prachtig zicht op het realistische vlammenspel.

Door gebruik te maken van de optionele zwarte ombouwmantel, kunt u de panorama uitvoering de uitstraling van een vrijstaande gaskachel geven.

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Optioneel zijn de toestellen leverbaar met lamellen wand set. Voor het vuurbed kunt u kiezen uit hout set (standaard), pebbles, carrara- of basalt split.

Mocht u het toestel met uw telefoon willen bedienen? Dan is daar een optionele WiFi module beschikbaar voor.

De I-Frame 38 63 panorama, is een mooie smalle haard met zicht naar 3 zijden. Gepositioneerd tegen een vlakke wand heeft ook u vanaf de zijkant een sfeervol zich op het vuur. De ruitconstructie heeft zich in de andere I-Frames ruimschoots bewezen, veel glas met minimalistisch staal in het zicht. De haard kan geïnstalleerd worden met een afvoer naar boven, maar deze mag ook rechtstreeks naar achteren door de muur naar buiten. Wilt u de haard vrij hangend tegen de muur plaatsen, ook dat kan bij deze compacte alleskunner. Voor een vrijstaande oplossing is er een stalen zwarte mantel beschikbaar.

Maattekening Helex I-Frame 38 63 Panorama

Bedienings voorschrift Helex I-Frame afstandsbediening met WiFi optie

Energielabel Helex I-Frame 38 63 Panorama

Product sheet I-Frame 38 serie

Vuurbeeld I-Frame 38 63 (Youtube)