I-Frame 2.0 – 120 38 Hoek L/R

 4.375,00

Productbeschrijving

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd  in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht. De fraaie grote vorm van het glas geven een prachtig zicht op het realistische vlammenspel.

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Optioneeel zijn de toestellen leverbaar met lamellen wandset of zwart spiegelende glazen achterwand. Voor het vuurbed kunt u kiezen uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

De brander is gesplitst in twee delen. Deze kunt u onafhankelijk van elkaar bedienen. Hiermee kunt een kleiner vuurbeeld instellen waarbij de hitte afgifte en het gasverbruik substantieel af zullen nemen. U kunt de brander ook laten moduleren van hoog naar laag. Ook dan zal een besparing optreden zonder dat dit het vuurbeeld hinderlijk zal beïnvloeden.

Mocht u het toestel met uw telefoon willen bedienen? Dan is daar een optionele WiFi module beschikbaar voor.

Maattekening I-Frame 2.0 – 120 38 Hoek L/R

Bedienings voorschrift Helex I-Frame afstandsbediening met WiFi optie

Helex I-Frame 2.0 – 120 38 Hoek L Energy label

Helex I-Frame 2.0 – 120 38 Hoek R Energy label

Product sheet I-Frame 2.0 – 120 38 Hoek / Panorama