I-Frame 38 63 Hoek

 3.575,00

Productbeschrijving

De I-Frame van Helex kan volledig worden geïntegreerd  in de wand, waarbij er nauwelijks zicht is op stalen delen of lijsten. Een haard die met zijn strakke vorm één geheel vormt met het ontwerp in uw kamer, of deze nu klassiek of modern is ingericht. De fraaie panoramische hoek vorm van het glas geven een prachtig zicht op het realistische vlammenspel.

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette. Optioneel zijn de toestellen leverbaar met lamellen wandset. Voor het vuurbed kunt u kiezen uit houtset (standaard), pebbles, carrara- of basaltsplit.

De I-Frame 38 63 hoek, is een mooie smalle haard met zicht naar 2 zijden. Leverbaar zowel links als rechts open. De ruitconstructie heeft zich in de andere I-Frames ruimschoots bewezen, veel glas met minimalistisch staal in het zicht. De haard kan geïnstalleerd worden met een afvoer naar boven, maar deze mag ook rechtstreeks naar achteren door de muur naar buiten.

Maattekening Helex I-Frame 38 63 Hoek Rechts

Maattekening Helex I-Frame 3863 Hoek Links

Bedienings voorschrift Helex I-Frame afstandsbediening met WiFi optie

Energielabel Helex I-Frame 38 63 Hoek R/L

Product sheet I-Frame 38 serie

Vuurbeeld I-Frame 38 63 (Youtube)