Gaskachel Beaufort Ease

Gaskachel Beaufort Ease

 2.695,00

Categorieën: , .

Productbeschrijving

Beaufort_logo_CMYK-zonder-houtkachels

Bent u gecharmeerd van de uitstraling van de Beaufort houtkachel, maar heeft u geen tijd of zin om met haardhout aan de slag te gaan? Dan is de Beaufort Ease een ideale oplossing voor u. Met een prachtig, vol vlambeeld weet de Beaufort op gas uw hart zeker te veroveren. Samen met de afstandsbediening stelt u de vlammen in zoals u ze het mooist vindt. Veel comfort en een prachtige sfeervolle, stoere uitstraling in uw woning. Optioneel leverbaar met I-Mode afstandsbediening. Hiermee is het mogelijk om het gasvuur te laten moduleren waardoor er gasbesparing tot wel 40% mogelijk is.

Gaskachel Beaufort Ease

De Beaufort Ease werkt met een gesloten systeem. Dat wil zeggen dat de zuurstof die nodig is voor verbranding door de rookgasafvoerpijp van buitenaf gehaald wordt. De afvoerpijp regelt dus zowel de zuurstofaanvoer als de rookgasafvoer. Dat zorgt voor een superveilig gevoel en dit is een systeem wat past in de goed geïsoleerde woningen van tegenwoordig. Bovendien hoeft het rookkanaal niet per se boven de nok van uw huis uit te komen. Een set van een meter pijp, een bocht en een muurdoorvoer volstaat. Natuurlijk kunt u ook bij een plat dak meteen omhoog zonder een bocht te gebruiken. Er zijn diverse mogelijkheden en installatie is vrij eenvoudig. Eén en al comfort dus!

De Beaufort Ease wordt geleverd inclusief demontabele houtvakdeur onder de kachel. Voor een gezellig houtkacheleffect kunt u het frontje weglaten en wat houtblokjes plaatsen.

Instructies Gaskachel Beaufort Ease CC

Maattekening Gaskachel Beaufort Ease CC

Energielabel Gaskachel Beaufort Ease CC

Product sheet Beaufort Ease CC G25.3